Bavaria Bierkoerier app voor iPhone, Android en Blackberry.

Aanleiding

Bavaria Bierkoerier is de gratis bezorgservice van Bavaria voor studenten. Via deze dienst worden zij, voor dezelfde prijs als in de supermarkt, op een snelle en gemakkelijke manier thuis voorzien van gekoeld bier.

Oplossing

Voor de Bierkoerier is een website ontwikkeld met een bestelsysteem. Daarnaast is er een mobiele applicatie ontwikkeld voor de Bavaria Biermans bezorgers. Zij hebben snel inzicht in alle bestelling, op een veilige manier zodat ze de aandacht bij het verkeer kunnen houden als ze onderweg zijn. Met een paar eenvoudige handelingen kunnen zij bestellingen afwerken en zelfs eventuele retouren van statiegeld boeken.

Aan het bestelsysteem en de app voor de bezorgers is een spaarsysteem gekoppeld. Bij elke Bierkoerier bestelling ontvang je spaarpunten, waarmee je leuke goodies en experiences bij elkaar kunt sparen en bestellen in de webshop, voor in je (studenten)huis.

Bavaria Bierkoerier is ook terug te vinden op Facebook. Via deze platformen publiceren wij content die in nauwe samenwerking met de Bierkoeriers wordt geproduceerd. Hierdoor dienen deze pagina’s als zowel een nieuwsvoorziening, als een engagement platform.

Cases Indicia Bavaria

Bavaria Bierkoerier / Biermans

Website

Facebook