Actuele bedrijfsinformatie met financieel dashboard

Altijd en overal realtime inzicht in de financiële stand van zaken, maar zonder chaotische Excel sheets en rapportages uit verschillende bronnen? Kies dan voor heldere inzichten over de financiële gesteldheid van uw organisatie, met het financieel dashboard van Indicia.

Financieel dashboard van Indicia

U wilt graag beslissingen nemen op basis van realtime en gedetailleerde data. Indicia begrijpt dat en heeft daarom een financieel dashboard ontwikkeld, dat geheel af te stemmen is op uw wensen en behoeften. Zo brengen we, dankzij slimme in-huis connectivity oplossingen, uw verschillende databronnen samen en creëren we één actueel overzicht van uw financiën. Het dashboard biedt de belangrijkste sturingsdata, zodat u altijd in control bent en tijdig veranderingen in uw bedrijfsprocessen kunt doorvoeren. Wat biedt een financieel dashboard u?

Voordelen

  • Al uw financiële gegevens in een handomdraai in kaart, van procesoverzicht tot totaaloverzicht;
  • 24/7 toegang tot uw eigen financieel dashboard, waarin altijd realtime data getoond wordt;
  • Koppelingen tussen bronsystemen dankzij de connectivity oplossingen van Indicia;
  • De mogelijkheid tot inzoomen per onderdeel, tot elk gewenst detailniveau;
  • Een intuïtief dashboard met sterke visuele elementen, waarmee iedereen uit te voeten kan.

Omdat niet elke organisatie hetzelfde is, bieden wij u de mogelijkheid uw financieel dashboard geheel zelf samen te stellen. Zo toont het dashboard u alleen de informatie waar u echt naar op zoek bent. Op deze manier kunt u zich richten op het verbeteren van bedrijfsprestaties, in plaats van het verzamelen van data of schrijven van rapportages.

Indicia en applicatie integratie

Indicia is de nummer één in Nederland op het gebied van connectivity en bezit ruime expertise. Zo zijn we al jaren marktleider van EDI-koppelingen in de fashionbranche en hebben we ervaring in de financiele en HRM-wereld, waar we backoffice- en ERP-applicaties integreren. Dankzij de applicatie integratie van Indicia haalt u maximaal rendement uit uw bedrijfsapplicaties.