Al uw realtime stuurinformatie in één management dashboard

Binnen een organisatie hebben veel verschillende mensen te maken met veel verschillende processen. Daarbij wordt op diverse plekken in de organisatie data gegenereerd en opgeslagen. Voor managers is het vaak moeilijk om overzicht te krijgen van alle relevante financiele en operationele stuurinformatie uit de verschillende systemen. Indicia ontwikkelde een management dashboard dat in één oogopslag inzicht geeft in actuele cijfers en de voorgang toont van belangrijke doelstellingen binnen uw organisatie.

Het management dashboard

Ligt uw organisatie nog wel op koers? Waar zitten de knelpunten en hoe staat het met de KPI’s? Het managen van bedrijfsprocessen en weloverwogen beslissingen nemen is alleen mogelijk als alle sturingsinformatie actueel en to-the-point is. Het management dashboard van Indicia is een uniek instrument waarin alle relevante informatie bij elkaar gebracht wordt. We brengen zowel gestructureerde als ongestructureerde data samen in één overzicht met behulp van de juiste connectivity oplossingen.

Indicia heeft ruime ervaring op het gebied van connectivity en data-koppelingen. We dragen zorg voor automatische koppelingen met uw verschillende bronsystemen, waardoor het dashboard de realtime informatie toont waar mee gewerkt kan worden. Het management dashboard heeft een gebruiksvriendelijk karakter en er kan per onderdeel ingezoomd worden tot elk gewenst detailniveau. Zo heeft u alle bedrijfsinformatie in een handomdraai in kaart; van procesoverzicht tot totaaloverzicht.

Met het management dashboard van Indicia bent u compleet ontzorgd als het gaat om bedrijfsdata. Wij halen uw data op, waardoor u geen tijd kwijt bent aan het verzamelen van data of het schrijven van rapportages. We combineren onze kracht op het gebied van data, design en connectivity en helpen u hiermee graag beter inzicht te krijgen in belangrijke stuurinformatie.

dashboard_visual

Voordelen van het management dashboard

  • Compleet, realtime overzicht van bedrijfsdata in één dashboard
  • Betere en snellere sturing op knelpunten en problemen
  • Hulpmiddel bij besluitvorming
  • Alle data uit verschillende bronsystemen gekoppeld
  • Gebruiksvriendelijk design en gemakkelijke navigatie
  • Soepelere bedrijfsprocessen omdat tijdige sturing mogelijk is
  • Op maat gemaakt voor elke organisatie

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over onze dashboard oplossingen?