Driving performance by bringing ideas to live

Het verschil tussen een goed idee en échte innovatie zit hem in de uitvoering. Innovatie is gebaat bij het realiseren van ideeën. Innovatie draait om bouwen, proberen, itereren en leren. Alleen dán kan een goed idee boven zichzelf uitstijgen en uitgroeien tot een baanbrekende innovatie die daadwerkelijk waarde toevoegt. INDICIA is de plek waar dat gebeurt. Wij slaan de brug tussen idee en praktijk en brengen ideeën tot leven die richting geven aan digitale transformatie.

Wij richten ons daarbij op drie belangrijke pijlers van de digitale transformatie: het Internet of Things, Mobility en 3D. Waar mogelijk slaan we bruggen tussen deze thema’s. Door waardevolle partnerships met toonaangevende namen in onder meer Singapore en Silicon Valley realiseren wij concrete, praktische en innovatieve oplossingen voor de meest complexe uitdagingen.

Connect it: Internet of Things

Steeds meer apparaten bevatten sensoren die verbonden zijn met internet waardoor ze eenvoudig met elkaar, met systemen en met gebruikers kunnen communiceren. Dit Internet of Things (IoT) biedt geweldige mogelijkheden waarvan de grenzen eigenlijk alleen begrensd worden door de fantasie. Binnen het INDICIA Innovation Lab helpen wij onze opdrachtgevers dit geweldige potentieel te verkennen door het ontwikkelen van innovatieve, waardevolle toepassingen die apparaten, mensen en systemen verbinden.

 

Shape it: VR, AR & 3D-printing

De fysieke en de digitale wereld lopen steeds vaker in elkaar over. Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en 3D-printing zijn volwassen geworden. Door de fenomenale rekenkracht van moderne computers is het makkelijker dan ooit om levensechte virtuele werelden en objecten te creëren. Zoals het andersom ook mogelijk is om digitale ontwerpen in een handomdraai tastbaar te maken en in een heel kleine oplage te produceren. Binnen het INDICIA Innovation Lab zoeken wij voortdurend naar nieuwe toepassingen van deze revolutionaire ontwikkelingen.

 

Make it mobile: apps, cloud & mobility

Het gebruik van smartphones, smart watches, tablets en laptops neemt wereldwijd nog altijd toe. De rol van smart devices wordt daardoor steeds groter, zowel thuis als op de werkvloer. Binnen het INDICIA Innovation Lab helpen wij onze klanten om optimaal in te spelen op de beweging richting apps, cloud en mobile. Wij ontwikkelen slimme, gebruiksvriendelijke connected apps die naadloos integreren met andere systemen. Apps die niet alleen eenvoudig in gebruik zijn, maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon