Grow & Perform

In fase één – Ideate & Innovate – heb je het idee bedacht. In fase twee – Build & Connect – heb je het idee verder uitgewerkt en concrete plannen gemaakt. In de laatste fase – Grow & Perform – gaan we zorgen dat jouw ideeën daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Meten is weten

In deze fase helpen wij jou om de performance van jouw nieuwe oplossing constant te meten en te monitoren. Deze informatie helpt je bij het verbeteren van jouw nieuwe dienst of product. Samen bepalen we de KPI’s op basis waarvan je het succes van jouw innovatie het beste kunt meten. Vervolgens richten we intelligente dashboards waarmee je voortdurend zicht houdt op de performance van jouw innovatie. Zo maken we innovatie tastbaar en meetbaar.
Indicia beschikt over geavanceerde online dashboards en andere analysetools die de prestaties van jouw oplossingen, medewerkers en processen helder te visualiseren. Jij beschikt over alle inzichten die je nodig hebt om voortdurend bij te sturen en de volledige potentie van jouw innovaties te benutten.

Professioneel vanaf dag één

We helpen je om direct vaart te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld razendsnel een volledig uitgeruste helpdesk voor je opzetten. Zoals we je ook kunnen ondersteunen met een team dat via social media de dialoog met gebruikers en potentiële klanten aan kan gaan. Dit soort praktische ondersteuning maakt dat je vanaf dag één professioneel opereert.