Connectivity

Connectivity is de technologie die het verbinden van alle soorten informatiesystemen en online toepassingen mogelijk maakt. Met de INDICIA E-business connectivity-oplossingen haalt u maximaal rendement uit uw investeringen in informatiesystemen & interfaces zoals websites, shops, portals en apps. Ontdek hoe onze connectivity-producten uw bedrijfsresultaten verbeteren doordat mensen beter en prettiger werken.

Portals

Een portal staat of valt met de juiste informatie en tools voor uw doelgroep, of het nu een medewerkersportaal, een klantportaal of een patiëntportaal is. INDICIA E-business is expert in het ontsluiten van informatie uit alle typen informatiesystemen. Zo zorgen we ervoor dat onze portals een efficiënte structuur en lay-out hebben, maar ook relevante content bevatten, zodat uw doelgroep prettiger werkt, een betere klantservice ontvangt of zich als patiënt goed geholpen voelt.

Big Data & Dashboards

INDICIA E-business zet data uit gestructureerde (salarisadministratie, ordersystemen, catalogusinformatie) en ongestructureerde bronnen (Facebook, LinkedIn) in om uw bedrijf beter te laten functioneren. De kracht van onze Big Data oplossingen is onze kennis van connectivity. Door onze kennis van het koppelen van systemen, zijn verkregen inzichten direct bruikbaar voor uw organisatie en toonbaar op alle mogelijke interfaces, zoals portalen, shops en apps.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon