Animaties

De mogelijkheden en toepassingen van animaties zijn eindeloos. We hebben ervaring in 2d en 3d animaties met verschillende doelstellingen en alle budgetten. We maken bedrijfsanimaties, commercials, instructiefilms, whiteboard animaties en explanimations; uitleganimaties waarbij je jouw product of dienst eenvoudig uitlegt via een helder en pakkend verhaal.

Bovendien zijn onze video’s altijd gemaakt met de juiste media in het achterhoofd. We houden rekening met mobile devices en het kanaal. Een goede animatie voor je social media kanalen is namelijk nét weer anders dan voor je website of een seminar.

Virtual reality

De visuele beleving van jouw verhaal wordt nog veel sterker met Virtual Reality. Door via VR een situatie na te bootsen, wordt je brein enorm beïnvloed door wat je ogen en oren ervaren met een VR-bril. Alles lijkt levensecht. Uit onderzoek blijkt dat een boodschap zo een stuk beter wordt onthouden. Dit zogenaamde ‘belevingsleren’ passen wij o.a. toe in de gezondheidszorg en is een specialiteit van Indicia Digital Storytellers. Onze interactieve 360graden VR films zijn een ervaring die je als kijker niet snel zal vergeten.

Neem contact op

Voor krachtige, stijlvolle en verhelderende animaties en VR-projecten ben je bij Indicia Digital Storytellers aan het juiste adres. We denken met je mee, werken snel en zijn gunstig geprijsd.

Wil je een animatie laten maken? Een face-to-face afspraak om je idee te toetsen? Of gewoon even kennismaken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

Unit4
Schiphol
INretail
Gemeente Eindhoven
Sandd
Achmea
DMG