Relevante traffic en autoriteit door content

Indicia Content Leaders maakt unieke relevante content voor specifieke markten. Deze artikelen worden getarget op de gewenste doelgroep en via een widget verspreid op eigen kanalen en netwerkmedia. Door onze aanpak creëren we autoriteit op diverse thema’s. Autoriteit betekent hoge ranking en volledige dekking in de zoekmachines en daarmee relevante traffic en conversie van leads naar de adverteerders.

Fans en conversie door marketing automation

Door het koppelen van content met een platform en marketing automation, bieden wij persoonlijke klantbenadering aan op schaal. Hierdoor maken we van bezoekers hoogwaardige leads. Wij zoomen in op niche-doelgroepen (narrow targeting) en begeleiden deze gedurende de hele customer journey met relevante content. De lead wordt loyaal en dat betekent grotere kans op conversie, meer shares, positieve reviews, en uiteindelijke worden dat jouw fans.

Wil je meer weten over Indicia Content Leaders? Neem dan contact op met Jel Bedaux.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon