Smart Industry
iSelect
Medewerkers en bedrijven gebaat met connectivity oplossingen
Sandd
Content Leaders

Leads genereren en optimaliseren via Data Driven Content Hubs

Inspirerende content gecombineerd met slimme technologische koppelingen. Dát is de kracht van Indicia Content Leaders. Het resulteert voor jou als adverteerder in méér kwalitatieve leads naar je website, een boost in conversie, meer autoriteit binnen je branche en een betere positie in google.

Intelligente contenthub

Indicia Content Leaders maakt unieke relevante content voor specifieke markten. Deze artikelen worden getarget op de gewenste doelgroep en via een widget verspreid op eigen kanalen en netwerkmedia. Door middel van deze intelligente contenthub creëren adverteerders autoriteit op diverse thema’s. Autoriteit betekent hoge ranking en volledige dekking in de zoekmachines en daarmee relevante traffic en conversie van leads naar de adverteerders.

Aantrekkelijk voor lezer en adverteerder

Indicia Content Leaders maakt wekelijks de beste artikelen voor zakelijke informatie met handige tips, inspiratie en weetjes voor managers binnen het Midden- en KleinBedrijf. Door het werken met een redactie voegen we opinie en visie toe en is onze lezer altijd op de hoogte, nu in de toekomst. Op deze wijze bereiken adverteerders relevante en geïnteresseerde mensen die ze kunnen helpen met hun producten en diensten. Dit maakt deze contentmarketing aantrekkelijk voor zowel lezer als adverteerder.

Wil je meer weten over Indicia Content Leaders? Neem dan contact op met Jel Bedaux.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon