Smart Industry
iSelect
Medewerkers en bedrijven gebaat met connectivity oplossingen
Sandd
Carréma

Mensen zijn het waardevolste kapitaal van een organisatie. Investeren in arbeidsrelaties staat gelijk aan investeren in ontwikkeling. Creativiteit. Groei. Een vruchtbare toekomst! INDICIA Carréma helpt daarbij.

Een goede band tussen werkgever en werknemer vormt de basis voor een sterk en loyaal personeelsbestand. Maar hoe wordt die band zo stevig mogelijk, op een manier dat werkgever en werknemer er optimaal van profiteren? Dat zit ‘m in duidelijke en prettige communicatie. In een goed pakket van arbeidsvoorwaarden. In een tijdige en correcte verwerking van het salaris. En natuurlijk ook in het beschikbaar stellen van slimme, digitale oplossingen. Medewerkers van nu zijn nou eenmaal ‘altijd online’.

INDICIA Carréma helpt jou om de best mogelijke arbeidsrelatie met medewerkers te bouwen en te onderhouden.

Consultancy

Onze professionals weten alles over HRM, salarisadministratie en wetgeving. En minstens zo belangrijk: ze zijn betrokken, resultaatgericht en ondersteunen jou graag.

Salarisadministratie

We zorgen voor een vlekkeloze salarisverwerking. En garanderen dat salarisstroken kloppen. Altijd. Tot op de laatste cent.

Digital Solutions

We maken handige apps, HR-suites en platforms, waarbij we gebruikmaken van de laatste innovaties. Het verbeterpotentieel voor HR is enorm!

Payrolling

Jouw medewerkers kunnen zelfs bij ons op de payroll. Zo minimaliseer je de juridische en administratieve werkdruk. En het risico.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon