Linda is online marketeer bij Indicia. Ziet zichzelf als een tikje nerdy. En is dol op feestjes. Een site bouwen in Hubspot? Dat is dé perfecte trigger voor Linda om in een flow te raken. Werk op kantoor laten; ook geen probleem.

Om vervolgens met collega’s in het weekend lekker te gamen. Of een bordspelletje erbij te pakken. Scoren aan de tafelvoetbaltafel doet ze ook sinds Indicia. Perfecte match dus, Linda & Indicia.

Uitgangspunt: inhoudelijke interesses

“Indicia was op zoek naar een leergierige online marketeer. Ik was op zoek naar een functie waarin ik kon ontdekken waar mijn online marketing interesses precies lagen. De match die daaruit volgde is achteraf gezien heel gunstig gebleken. Ik heb veel verschillende online marketingwerkzaamheden kunnen ervaren. Van SEO en Social advertising, naar marketing automation en coderen. Mijn leidinggevende zag me graag de SEA-kant op gaan, maar mijn affiniteit lag juist bij marketing automation. De vrijheid om je eigen inhoudelijke specialisatie te bepalen, die is er gewoon. En da’s super tof.”

“De technische kant van marketing, daar gaat mijn hart sneller van kloppen”

“Zelfstandig grote projecten draaien; dat vind ik het interessantst. Vanwege de verantwoordelijkheden. Maar zeker ook door het vakoverstijgend samenwerken met andere teams en specialisten. Zo verbreed ik ook mijn kennis. Marketing automation is een veelzijdig vakgebied. Komt er meer technische kennis bij kijken dan vind ik het nog uitdagender. Dus die grote projecten, waarbij ik veel met developers werk, zijn heel inspirerend. Hoe de site klanten bevalt? Dat hoor ik ook, omdat we sites combineren met campagnes en/of marketing automation. De waardering die we horen, is natuurlijk super motiverend.”

Ook werken bij Indicia?

Learning on the job

“Heel veel kennis heb ik opgebouwd door gewoon te doen. Door in het diepe te springen. Op momenten dat ik met zo’n project bezig ben, schiet inhoudelijke verdieping door een online cursus erbij in. Iets meer lucht in de planning? Dan duik ik graag Hubspot in. Daar zijn dan je persoonlijke ontwikkelingsuren tijd voor. Op LinkedIn volg ik collega’s en bedrijven in hetzelfde vakgebied, waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste updates. Verder duik ik zelf graag nog dieper in de tools die ik gebruik om te kijken of we daar nog optimaler mee om kunnen gaan.”

Altijd in voor een game: in en buiten kantoor

“De gezelligheid en alle activiteiten, dat is één van de grote pluspunten van Indicia. De sfeer is erg goed en we organiseren heel veel informele activiteiten: bordspelletjesavonden, borrels, toernooien. Ik ben daar dol op. Ik zit natuurlijk niet voor niks in de feestcommissie. De klik met collega’s is super. Ik heb nieuwe vrienden ontmoet: we gaan soms zelfs weekendjes weg. Maar het office-leven achter me laten, da’s ook geen probleem. Thuis hebben we genoeg games, van Playstation tot Switch en we hebben zelfs nog de Gameboy Color. Met Assassins Creed Valhalla, Tony Hawk Pro Skater en Pokémon is mijn werk-privé prima in balans.”

Volg ons op Social Media

Facebook
LinkedIn
Instagram